Cinsel Gücü Artıran Şifali Bitkiler


Evliliklerde ki genelde mutsuz yaşamlar cinsel isteksizlikten dolayı olabiliyor. Tek taraflı ya da çift taraflı olabilen cinsel isteksizlik arzusu gidermek ve artık cinsel istekliği gerçekleştirmek için sizlere şifalı bitkiker önermekteyiz.
İşte o şifalı bitkiler;
Bitki Çayı: Vücutta ki kan dolaşımında hareketlilik sağlayan bitki çaylarıyla cinsel yaşam konusunda canlılık kazandırabilirsiniz. Yüksek enerjiye çıkartabilirsiniz.
Tarçın: Rahatlatıcı bir özelliğe sahip olan tarçın, insanın daha güçlü olmasını sağlar ve karşı cinsi arzulamada da büyük etkileri vardır.
Maydanoz: Yemeklerimizde lezzet katması için kullandığımız maydanoz bitkisini aynı zamanda cinsel yaşamda kuvvet vermesi için de yararlı kılabilirsiniz.
Zencefil: İnsanı daha canlı tutan, cinsel arzuyu getiren bir şifalı bitki olan Zencefil maksimum 1 hafta ile 10 günlük süreç arasında kullanmanız yeterli olur. Öğünlerinizde baharat olarak da kullanımı olabilir.
Haşhaş Tohumu: Cinsel istekliliğin yanında performans artışında da haşhaş tohumu kullanılabilir.
Yasemin: Kokusu oldukça güzel olan yasemin çiçeğinin de cinsel arzulamaya karşı uyarıcı etkisi bulunur.
Ginseng: Erken yaşlanma sorunlarını gidermek gibi özelliğe sahip olan Ginseng, Çin’de genelde ilaçlarda kullanılıyor. Kendinizi rahat şekilde ve iyi bir güçte hissetmenizi sağlar.
Lavanta: Yemeklerinizde eksik etmeyeceğiniz salatalarınızda lavanta eklemeniz, sizlerin cinsel yaşamına tekrar canlılık getirecektir.
Hardal: Bir başka şifalı bitki olan hardal ile cinsel bezlerin hızlanmasını, işlevinin daha hızlı olmasını sağlayabilirsiniz.
Polen: Cinsel hormonların canlanmasını sağlayan bu polen, içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde vücuda ekstra katkı da sağlamaktadır.
Süsen: Her iki cins içinde oldukça başarılı şekilde bu Süsen tozu kullanılabilir.
Rezene: Bu şifalı bitkinin sadece günlük bir parçası bile cinsel gücü arttırmak için yeterli olabilecek derecededir. Hatta o bir parçayla isterseniz çay dahi yapabilirsiniz, size önerimiz Rezene tohumundan çayınızı yaparak içmenizdir.
Meyan Kökü: Kadınlar için etkili olan bu kök, maden suyu ile karıştırıldığında daha faydalıdır.
Karanfil tanesi: Yorgunluğunuzu üzerinizden atmanızda en büyük payı olanda karanfil tanesi olup, güçlü olmanızda işe yarar.
Roka: Cinsel gücün artması konusunda büyük etkisi ve uyarıcı potansiyeli vardır

1 yorum:

mevsimindeye dedi ki...

Balında etkisi yokmudur acaba ?

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More